Tiplijn: 06-19541384

Kraan op schip in Dordrecht dreigt om te vallen

2

DORDRECHT – Hulpdiensten zijn maandagavond uitgerukt naar de haven aan het  Maartensgat in het centrum van Dordrecht. Een hijskraan op een werkschip dreigt om te vallen omdat het ponton waarop het schip staat water maakt. De omgeving van een aantal nabijgelegen boten is afgezet. Ontruiming van woningen bleek niet nodig te zijn.

De brandweer is bezig een oplossing te vinden, zodat de hijskraan niet alsnog omvalt zodra het water later vanavond gaat zakken.

Foto’s: Johan van den Dool & Hanno van den Dool


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

    • Daar was het het schip dat in problemen was. Hier was het niet het schip dat de problemen veroorzaakte maar een ponton dat naast het schip lag. En aangezien de kraan half op het ponton en half op het schip stond werd het schip mee naar beneden gedrukt. Maar je vergelijking gaat dus niet op.

Reageer