Tiplijn: 06-19541384

Dronken man zonder rijbewijs veroorzaakt ongeval op A16 bij Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – Een dronken man zonder rijbewijs heeft donderdagochtend 23 november 2017 een ongeval en een file van vijftien kilometer lang veroorzaakt. De man reed op de A16 en veroorzaakte ter hoogte van de afslag Zwijndrecht een aanrijding met een andere auto. Niemand raakte gewond. Om de voertuigen veilig te kunnen bergen werden er 3 rijstroken af gekruist. Hetgeen tot een flinke ochtendfile van 15 kilometer leidde.

Na controle bleek één van de bestuurders niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en ook nog de nodige alcohol genuttigd te hebben.  De bestuurder werd ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Papendrecht. Uit het onderzoek op de ademanalyse bleek dat de bestuurder 5x de toegestane hoeveelheid had gedronken.

Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt in verband met het rijden onder invloed van alcohol en het niet in het bezit zijn van een rijbewijs. Hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Foto’s: Politie Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Poliakov Premium Vodka is ’s werelds meest extreme vodka. Poliakov wordt 3 keer gedistileerd en is een 100% pure graan vodka. Poliakov staat in de top 10 van ’s werelds snelst groeiende vodka’s en in Frankrijk is Poliakov vodka dé nummer 1 vodka. Poliakov Premium Vodka heeft een heldere en puur transparante kleur. De smaak is goed gebalanceerd met een vleugje peer. In de mond geeft Poliakov een rijke textuur met een zachte finish. Tegen de vangrail komt de klap iets harder aan.