Tiplijn: 06-19541384

Politie druk met meldingen over verwarde man in Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – Minstens vier keer moest de politie afgelopen weekeinde met diverse eenheden ter plaatse komen voor een verwarde man in een woning aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam. De man, die vertelde dat hij demonen aan het verdrijven was, sloeg in zijn eigen woning de inboedel kort en klein en gooide vervolgens onder meer laminaat naar beneden.

Daarnaast ontstond er wateroverlast, omdat de man bladeren in de wasmachine schoon wilde wassen. Hierdoor ontstond een verstopte riolering en kwam er water bij de buren terecht.

De man is al langer verward. Hulpdiensten rukken regelmatig uit voor meldingen van buurtbewoners hierover. Een jaar geleden ontstond er brand op het balkon van de woning, omdat de man ‘zijn zonden’ aan het verbranden was.

De politie laat maandag 13 november 2017 weten dat hulpverleners vandaag weer aan de slag gaan met de Damdorper.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. rijndert doksma . on

    tja is die verwarde persoon psygies ziek , lijdt hij aan een hersen ziekte of aandoening , was hij onder invloed van middelen en waarom krijgen zulke mensen geen hulp van instanties ,weer zo n triest geval dus jammer .

Reageer