Tiplijn: 06-19541384

Politie pakt 25-jarige veelpleger op in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zondag 12 november 2017 een 25-jarige veelpleger uit Dordrecht aangehouden na een melding van een verdachte situatie in Zuidhoven (Crabbehof) in Dordt. Dat meldt de politie op Facebook.

“Vanochtend om 09.00 uur ontvingen wij van oplettende buurtbewoners uit de wijk Zuidhoven meerdere telefoontjes dat zij een onbekende man door de wijk zagen struinen. Hierbij had hij aandacht voor hun persoonlijke bezittingen, losse voorwerpen in auto’s en lege woningen,” zo schrijven de agenten.

Door een goed signalement dat werd meegegeven kon de man op de Nieuweweg in Dordrecht worden gecontroleerd en aangehouden voor verboden wapenbezit, het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen (zie afbeelding) en het beledigen van een ambtenaar in functie.

Na de aanhouding kregen de agenten van bewoners beelden waaruit bleek dat de verdachte in de afgelopen maanden al vaker in de buurt door tuinen aan het struinen was.

Na controle bleek de man tevens in het bezit te zijn van een ‘sierdolk’. “Wij vermoeden dat deze van diefstal afkomstig is. Herkent u deze dolk dan horen wij dat graag via 0900-8844. Het registratienummer van deze zaak is 2017360520,” aldus de politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer