Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van vechtpartij in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie in Dordrecht zoekt getuigen van een vechtpartij die in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober plaatsvond. Doordat niet precies duidelijk is wat er gebeurd is, is de hulp van mensen die iets gezien of gefilmd hebben is zeer welkom.

Rond 03.25 uur ontstond op het Grotekerksplein een vechtpartij tussen meerdere jongeren. In ieder geval werd een meisje en een jongen geslagen en geschopt. De politie was er snel bij om twee mannen van 20 jaar uit Zoetermeer op verdenking van betrokkenheid bij het openlijk geweld aan te houden.

Politie zoekt getuigen én beelden
De politie heeft al een aantal getuigen gesproken, maar heeft het beeld van wat precies heeft plaatsgevonden nog niet compleet. Wie heeft gezien wat er precies gebeurde en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd contact met de politie te leggen. Mogelijk zijn er ook mensen die de mishandeling met hun mobiel gefilmd hebben. Zij worden nadrukkelijk gevraagd om deze beelden met de politie te delen. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer