Tiplijn: 06-19541384

Ambulance en personenauto botsen in Gorinchem

2

GORINCHEM – Een personenauto en een ambulance zijn donderdagmiddag 26 oktober met elkaar in botsing gekomen op de Korenburgstraat in Gorinchem. Dit gebeurde omstreeks 16.15 uur. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De ambulance werd kort voor het ongeval met spoed opgeroepen voor een melding in Giessenburg. Daarom reed de ambulance met optische- en geluidssignalen. De personenauto en de ambulance hadden elkaar te laat gezien bij een kruispunt en botsten op elkaar. Middels een schade formulier hebben beide bestuurders de schade verantwoord. Een andere ambulance werd opgeroepen om naar Giessenburg te gaan.

Foto: @Wijkagentdenhartog

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Hoe gaat de verdere afhandeling dan als ik vragen mag? Keert de verzekering überhaupt iets uit als je (per ongeluk) op een optisch en akoestisch hulpdienstvoertuig knalt? Ben stiekem wel benieuwd hoe dit eigenlijk in zijn werk gaat! 🙂 alvast dank!

  2. Lijkt me niet zo’n moeilijke vraag voor de verzekeringen. Ambulance met toeters en bellen heeft voorrang. Verleen je die niet ben je aansprakelijk voor de schade. Of zijn eigen verzekering iets uitkeert ligt hangt af hoe hij verzekerd is. All risk dan wel, anders niet.

Reageer