Tiplijn: 06-19541384

Man springt van balkon en probeert in te rijden op agent in Dordrecht

1

DODRECHT – Deze week moest aan de Halleyweg in Dordrecht een wijkagent opzij springen om zich het vege lijf te redden. Een man wilde op hem inrijden met zijn auto. De agent was ter plaatse om poolshoogte te nemen, na een melding van huiselijk geweld.  De verdachte, een 22-jarige man uit Dordrecht, sloeg op de vlucht toen agenten bij het huis aankwamen.

Hij sprong van het balkon op de eerste etage en ging er in zijn auto vandoor, daarbij inrijdend op de agent die dat probeerde te verhinderen. De agent kon ternauwernood opzij springen en kwam met de schrik vrij. De verdachte werd in de Tweelingenstraat aangehouden door te hulp geschoten politiemensen. De Dordtenaar zit vast.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer