Tiplijn: 06-19541384

Twee jongens overvallen penningmeester bij voetbalclub in Gorinchem

1

GORINCHEM – Twee jongens hebben dinsdagavond 17 oktober 2017 de penningmeester van een voetbalvereniging in Gorinchem overvallen. Dit gebeurde omstreeks 22.15 uur aan de Bataafsekade. Bij de overval hebben de daders de penningmeester mishandeld. Het slachtoffer heeft vermoedelijk zijn schouder gebroken. De politie is met spoed naar de twee aan het zoeken. Het gaat om twee getinte jongens van 16/17 jaar oud.

Bij de overval op de penningmeester van een voetbalvereniging in Gorinchem is een groot bedrag aan kasgeld buitgemaakt. Twee verdachten belaagden de man en gingen er met de opbrengst van een maand vandoor. De politie zoekt getuigen die de jongens heeft zien wegrennen.

De penningmeester haalde zoals gebruikelijk de kasopbrengst op bij de club. Twee jongens die in de bosjes stonden te roken, leken eerst weg te lopen, maar kwamen terug toen de man het tasje met geld in zijn auto wilde leggen. Ze sprongen op zijn rug en na een worsteling gingen ze er met het geld vandoor. De man kwam bij de worsteling ten val en raakte gewond aan zijn schouder.

De politie zoekt getuigen die de jongens hebben zien wegrennen vanaf de Bataafsekade. Het betreft twee licht getinte jongens tussen de 16 en 18 jaar. Daarnaast zijn camerabeelden van die avond, gemaakt in de buurt van de vereniging, meer dan welkom. Mogelijk zijn de verdachten daar op te zien.

Heeft u iets gezien of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Foto’s: Herbert van Dalen





Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer