Tiplijn: 06-19541384

Twee personenauto’s botsen op elkaar op N915 bij Alblasserdam

3

ALBLASSERDAM – Op de Grote Beer (N915) bij Alblasserdam heeft vrijdagavond 13 oktober 2017 een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeval gebeurde op de kruising met de verkeerslichten nabij de op –en afrit van de A15. De auto’s werden bestuurd door een man uit Hendrik-Ido-Ambacht en een vrouw uit Sliedrecht.

De man kwam vanuit Papendrecht en wilde bij de verkeerslichten rechtdoor richting zijn woonplaats. De vrouw kwam vanaf Alblasserdam en wilde door linksaf te slaan de snelweg op rijden.

Schade
Op de kruising kwamen de twee met elkaar in botsing. Aan de beide voertuigen ontstond voor vele duizenden euro’s schade. De beide bestuurders zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet meer naar het ziekenhuis.

Groen
De man èn de vrouw verklaarden dat zij door het groene licht zijn gereden. Wat er misging, wordt onderzocht. De verzekeringen zullen onderling gaan bepalen wie welke schade gaat betalen.

Wegdek reinigen
In de avond en nacht zal het wegdek door een specialist worden gereinigd, omdat er olie en vloeistoffen uit de auto’s op het asfalt is gelekt. Een deel van de kruising is daarom voorlopig afgesloten.

Bron: Alblasserdamsnieuws.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Ook dit heeft weer niets met ZHZ te maken.
  Wordt het niets een tijd dat er iemand anders dan een stagiaire de stukjes gaat schrijven.

  • @Pom, dank voor uw reactie. Alblasserdam ligt in het gebied Zuid-Holland Zuid en daarmee hoort ook dit ongeval ‘gewoon’ thuis op deze website.

   PS ik geen stagiair.

 2. Dit hoorde bij het stukje van Vuren thuis, maar daar wordt het niet geplaatst.
  Misschien handig om onderhand de topografische kennis eens bij te spijkeren zodat men alleen nieuws uit ZHZ te zien krijgt.

Reageer