Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar veroorzaakt aanrijding, vlucht en wordt aangehouden

0

DORDRECHT – Een 24-jarige man uit Dordrecht heeft donderdagavond 12 oktober 2017 een aanrijding veroorzaakt in Dordrecht. De man, een bekende van de politie, zag surveillerende agenten en ging er met hoge snelheid vandoor. In de Ceramstraat verleende hij geen voorrang en botste tegen een rijdende auto. De 24-jarige bestuurder sloeg na de aanrijding op de vlucht. De bijrijdster werd ter plaatse aangehouden.

Niet veel later kon de politie de bestuurder, die inmiddels in een andere auto was gestapt, ook aanhouden. Dit gebeurde bij de Bankastraat in Dordrecht. De man is aangehouden voor het verlaten van een ongevalslocatie. Waarom de Dordtenaar op de vlucht ging, is niet bekend.

Een ambulance kwam ter plaatse om de betrokkenen na te kijken. Bij de aanrijding raakte ook een geparkeerde auto beschadigd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer