Tiplijn: 06-19541384

Drie ongevallen op N214; hond dood en auto over de kop

0

WIJNGAARDEN – Op de provincialeweg tussen Oud-Alblas en Wijngaarden is donderdagochtend 5 oktober 2017 rond 06.30 uur een hond doodgereden. Dat meldt de politie. Het dier kwam voor een auto terecht en was op slag dood. De auto raakte door de aanrijding beschadigd; de bestuurder bleef ongedeerd. De hond is meegenomen met een dierenambulance. De eigenaar van de hond is in kennis gesteld. Hoe de viervoeter de N214 op kon lopen, is nog niet bekend.

Een half uur later, rond 07.00 uur, sloeg even verderop op de N214, ter hoogte van Ottoland een personenauto over de kop. Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen lijken mee te vallen. In het ziekenhuis moet hier uitsluitsel over komen. Waardoor de vrouw van de weg raakte, is niet duidelijk. Er raakten geen andere personen betrokken bij het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig van de weg gehaald.

Rond 08.50 uur vond een derde aanrijding op de N214 plaats. Dit gebeurde tussen de dorpen Bleskensgraaf en Molenaarsgraaf in. Twee voertuigen raakten beschadigd. Niemand raakte gewond.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer