Tiplijn: 06-19541384

Dode man aangetroffen in Alblasserdamse woning

1

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagmiddag 3 oktober 2017 in een woning aan de Rietvoorn in Alblasserdam een dode man aangetroffen. De man heeft vermoedelijk dagenlang overleden in huis gelegen. Zijn identiteit is nog niet vastgesteld. De Forensische Opsporing van de politie heeft de hele middag onderzoek gedaan in en om de woning.

De politie werd gealarmeerd, nadat een buurvrouw poolshoogte nam, omdat ze haar buurman al een tijd niet had horen schreeuwen. Toen de vrouw naar binnen keek zag zij bloed liggen op de grond en op de trap. Op de deurmat lag een flinke stapel post. Niet veel later bleek dat de buurman, die tussen de dertig en veertig jaar oud wordt geschat, overleden in de woonkamer te liggen.

Alarm
Buurtbewoners zeggen in de afgelopen tijd herhaaldelijk alarm te hebben geslagen bij de woningbouw over de toestand van de man. Volgens hen is daar onvoldoende op gereageerd.

Zelfdoding
Aan het begin van de avond is de politie vertrokken. De komende tijd zal het onderzoek worden afgerond en zal de identiteit van de man definitief vastgesteld worden. Hoewel andere doodsoorzaken niet uitgesloten worden, gaat de politie tot nog toe uit van een zelfdoding.

Bron: Alblasserdamsnieuws.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De politie werd gealarmeerd, nadat een buurvrouw poolshoogte nam, omdat ze haar buurman al een tijd niet had horen schreeuwen…….

Reageer