Tiplijn: 06-19541384

Ramen politievoertuig ingegooid door jeugd in Sliedrecht

2

SLIEDRECHT – Vrijdagavond 22 september zijn er in Sliedrecht meerdere vernielingen gepleegd, waaronder een politieauto. Dit gebeurde aan het Dr. Feitsmapark. Meerdere ramen van een politievoertuig werden met stenen ingegooid. De politie zoekt naar de dader.

De politie meldt op Facebook: ‘De naam van deze persoon is inmiddels bij ons bekend, maar doe ons een lol en meldt je bij ons voordat wij binnenkort onaangekondigd bij je aan de deur staan!’

Tijdens het incident zijn er een aantal jongeren bekeurd voor het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. Ook aan de Lijsterweg in Sliedrecht werd een bushokje volledig vernield. Vermoedelijk gaat het om de zelfde dader(s).

Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto’s: Politie Drechtsteden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties