Tiplijn: 06-19541384

Spectaculaire aanhouding na achtervolging mannen op gestolen scooter in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – De politie heeft zaterdag 16 september twee mannen aangehouden in Zwijndrecht. In de loop van de dag zagen agenten een scooter rijden met daarop twee personen. Bij het natrekken van het kenteken bleek dat het kenteken bij een ander type scooter hoorde. Hierop kregen de scooterrijders een stopteken, dat echter werd genegeerd. De mannen sloegen op de vlucht en de politie zette de achtervolging in.

Ontsnappingspoging
Vanaf de Veilingdreef reden de scooterrijders over een stoep, een steeg in en tussen paaltjes door richting de Stationsweg om zo aan de politie te ontsnappen. Op de parkeerplaats aan de Stationsweg stond echter een slagboom waardoor de mannen niet verder konden rijden. Eén van de agenten was inmiddels rennend achter de verdachten aangegaan en zag dat zij er te voet vandoor gingen.

Scooter
De agent pakte hierop de scooter en wist hiermee onder de slagboom door te komen. De diender stapte vervolgens op de scooter en zette de achtervolging in op het tweetal. De andere agent was inmiddels met de politiebus omgereden. Korte tijd hierop kon het tweetal worden ingesloten en worden aangehouden. De scooter en de kentekenplaat bleken in de omgeving van Tilburg te zijn gestolen. De politie doet onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer