Tiplijn: 06-19541384

Man gewond na val op schip in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een man is dinsdagmiddag 19 september omstreeks 14.00 uur gewond geraakt bij een bedrijfsongeval aan de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht. De man was aan het werk op een binnenvaartschip toen hij ten val kwam.

Zowel de ambulancedienst als een Mobiel Medisch Team, de brandweer en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer lag benedendeks, dit maakte het voor de hulpdiensten lastig om hem veilig van het schip af te krijgen. Met behulp van een autoladder van de brandweer is de man aan de kant gehesen.

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De inspectie SZW zal een onderzoek instellen.

Foto’s en tekst: Martijn de Vries/Hulpverlening.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer