Tiplijn: 06-19541384

Twee gewonden bij ernstig ongeval in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een ernstig eenzijdig ongeval op de A15, afslag Sliedrecht-Oost, zijn vrijdagochtend 15 september twee gewonden gevallen. Even voor 10.00 uur gebeurde het ongeval. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Direct werd opgeschaald naar ‘middel hulpverlening’. Daarnaast kwam ook een traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse.

Eén van de twee inzittenden kon niet zelf uit de auto komen en is met behulp van de brandweer alsnog uit het voertuig gehaald. Het andere slachtoffer kon zelf uit het voertuig komen. Beide zijn naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van het ongeval wordt momenteel onderzocht door de politie.

Foto’s: Jorrit de Haas en Ruben van der Sterren

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer