Tiplijn: 06-19541384

Overkapping in Hardinxveld verwoest door brand

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Bij een woning aan de Apollostraat in Hardinxveld-Giessendam is in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 september brand ontstaan.

De brand werd iets na 02.00 uur ontdekt door een voorbijganger. Deze persoon belde direct 112 en heeft, door middel van claxonneren, de bewoners wakker gemaakt. De brand bleek te woeden onder een overkapping naast de woning. Een auto, welke onder de carport stond, kon op tijd worden weggehaald.

Omdat de brand tegen de woning woedde werd door de brandweer opgeschaald naar middelbrand. De post Hardinxveld kreeg assistentie van brandweer Sliedrecht. De carport kan als verloren worden beschouwd. De naastgelegen woning liep aanzienlijk minder schade op.

Oorzaak
Over het ontstaan van de brand is nog niks bekend. Mogelijk zou er een auto zijn weggereden kort na het ontstaan van de brand. De afdeling Forensisch Onderzoek van de politie doet vandaag, bij daglicht, onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Jorrit de Haas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer