Tiplijn: 06-19541384

Drietal aangehouden na achtervolging door Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft dinsdag 5 september drie mannen aangehouden in Dordrecht. Aan het begin van de ochtend werd melding gemaakt van een verdachte auto met een Duits kenteken in het centrum. Toen agenten het voertuig een stopteken gaven, gingen de inzittenden er vandoor. De politie zette hierop de achtervolging in. Deze achtervolging eindigde op de Charlotte de Bourbonstraat, waar de auto in een tuin tot stilstand kwam.

De politie wist binnen korte tijd drie verdachten aan te houden. Uit onderzoek is gebleken dat het rijbewijs van de bestuurder van het voertuig was ingevorderd. Vermoedelijk probeerde de man daarom te ontkomen aan de politie. Het voertuig is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer