Tiplijn: 06-19541384

Enorme file door ongeval op A27 bij Meerkerk

0

MEERKERK – Door een ongeval tussen een vrachtwagen en een personenauto op de A27 bij Meerkerk heeft er dinsdagmiddag 29 augustus een enorme file gestaan op de A27 richting Utrecht. Omstreeks 16.35 uur kwamen een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing.

Het incident leek ernstig en werd hoog opgeschaald. Meerdere ambulances en politie-eenheden werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ook een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen.

Eenmaal toen de eerste hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek het letsel erg mee te vallen. Daarom werden de brandweer en de traumahelikopter gecanceld. Een berger heeft de personenauto weggehaald. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer