Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man aan voor overval in Leerdam

0

LEERDAM – De politie in Leerdam heeft op 24 augustus een 44-jarige inwoner van die plaats aangehouden. De man zou een kleine week eerder, op 19 augustus, een tankstation aan de Parallelweg hebben overvallen. Hij ging er met een onbekend geldbedrag vandoor en liet een personeelslid geschrokken, maar ongedeerd achter.

Bij het onderzoek van het Regionaal Overvallen Team (ROT) naar de overval bleek maar weer eens de meerwaarde van samenwerken met de wijkpolitie. Wijkagenten kennen normaliter al hun pappenheimers in de wijk, en dat bleek ook nu het geval. Van de dader waren camerabeelden beschikbaar en daarop herkenden Leerdamse wijkagenten hem. Samen met de onderzoeksresultaten van het overvallenteam vormde die herkenning voldoende grond voor aanhouding. De man zit vast.

Tekst: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer