Tiplijn: 06-19541384

Zwaargewonde man (20) aangetroffen in Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – De politie zoekt getuigen van een incident in Dordrecht. Zaterdagochtend 26 augustus werd omstreeks 6.45 uur door omstanders melding gemaakt van een onwel geworden persoon op de Van Godewijckstraat in Dordrecht. Hulpdiensten troffen ter plaatse bij de parkeergarage een verwarde en gewonde man aan.

De 20-jarige man is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis en bleek hier twee gebroken armen, een gebroken bekken en inwendig letsel te hebben opgelopen. De politie heeft de man nog niet kunnen verhoren en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Foto: Johan van den Dool

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer