Tiplijn: 06-19541384

Slapende automobilist wordt aangehouden voor drugsbezit in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft in de vroege ochtend van zaterdag 26 augustus 2017 een 23-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. De man werd slapend in zijn auto in de Groen van Prinstererstraat aangetroffen door passanten. Het lukte de omstanders niet om de Damdorper wakker te krijgen. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse, omdat de man mogelijk onwel was geraakt.

Een woordvoerder van de politie vertelt: “De man zat met draaiende motor in zijn auto en was in een diepe slaap. Hoe dat kwam, weten we niet. We houden er rekening mee dat hij onder invloed was.”

Wakker
Het ambulancepersoneel wist de man wakker te krijgen door hem flink door elkaar te schudden. Een check in de ambulance wees uit dat een rit naar het ziekenhuis niet nodig was. De man vertelde eerst dat hij op een vriend zat te wachten. Later zei hij dat hij eerst iemand had afgezet en bijna thuis was.

Drugs
In en rondom de auto van de jongeman werden volgens de politie geld en verpakking met vermoedelijke (hard) drugs gevonden. De drugs zijn in beslag genomen. Ook de auto is voor nader onderzoek meegenomen door de politie. De auto werd opgehaald door een bergingsauto.

De Damdorper zit nog vast voor verhoor. Hij is aangehouden voor bezit van / handel in harddrugs. (artikel 2 en 10 van de Opiumwet.)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer