Tiplijn: 06-19541384

Vrouw gewond bij ernstig ongeval in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een voetgangster is vrijdagmiddag 25 augustus gewond geraakt nadat zij geraakt werd door twee auto’s. Het ongeval gebeurde omstreeks 14.40 uur op de Oranjelaan in Dordrecht. Vermoedelijk wilde het slachtoffer de Oranjelaan oversteken toen het mis ging. Een auto raakte het slachtoffer.

Helaas ging het vervolgens nog een keer mis. Een andere auto, die uit de andere richting kwam, raakte opnieuw het slachtoffer. Direct werden de politie en de ambulancedienst met spoed ter plaatse gestuurd. Daar bleek dat de vrouw ernstig letsel had aan haar been. Het slachtoffer is na stabilisatie met spoed door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
De politie is na het ongeval direct een groot onderzoek gestart. Ook de verkeers ongevallen analyse (VOA) kwam ter plaatse.

Foto’s: Johan van den Dool


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ik vind het heel erg dat er een ongeluk is gebeurd.
    Het is ook een verschrikkelijk gevaarlijke weg geworden ivm de werkzaamheden. Je kunt als voetganger zijnde niet normaal oversteken!

    Helaas kan ik nog wel een boekwerk open doen wat er allemaal nog meer mis is! Ik begrijp dat er werkzaamheden plaats moeten vinden, maar over sommige dingen is niet goed nagedacht.

Reageer