Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt bij tankstation A27 voor Rendez-Vous

0

MEERKERK/GROOT-AMMERS – Een traumahelikopter is maandagavond 21 augustus geland naast de A27 bij Meerkerk na een medische situatie aan de Emmastraat in Groot-Ammers. Omstreeks 18.05 uur werden daar diverse hulpdiensten met spoed heen gestuurd voor een incident binnenshuis.

Omdat de ambulances al vertrokken waren richting het ziekenhuis in Utrecht is de traumahelikopter bij een tankstation langs de A27 geland. Daar kwamen de ambulances vervolgens ook heen. Zo kon het personeel van de traumahelikopter instappen in de ambulance en doorrijden naar het ziekenhuis, ook wel een Rendez-Vous. De ambulance is na een korte stop met spoed doorgereden naar het ziekenhuis in Utrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer