Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor gasluchten in Alblasserdam en Kinderdijk

0

ALBLASSERDAM/KINDERDIJK – De brandweer is maandagmiddag 21 augustus twee keer uitgerukt voor gasluchten in Alblasserdam en Kinderdijk.

De Alblasserdamse brandweer werd omstreeks 15.35 uur gealarmeerd voor een gaslucht aan de Eksterstraat in Alblasserdam. Een man had daar een paal in de grond geslagen. Kort daarna werd er een gaslucht opgemerkt. De politie en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft ter plaatse enkele metingen verricht. Nutsbedrijf Stedin heeft het incident afgehandeld.

Kort daarna, rond 15.40 uur, werd er een gaslucht waargenomen aan de Molenstraat in Kinderdijk. De brandweer uit Nieuw-Lekkerland kwam met spoed ter plaatse. Daar heeft de brandweer ook enkele metingen verricht.

Foto’s: William van de Pol/112Vijfheerenlanden

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer