Tiplijn: 06-19541384

Onrustige avond tijdens zomerfeesten in Gorinchem

0

GORINCHEM – Woensdagavond 16 augustus op donderdagochtend 17 augustus was een drukke avond en nacht voor de politie en het ambulancepersoneel. Dit tijdens de zomerfeesten in Gorinchem. Diverse mensen raakten onwel door (overmatig) alcohol gebruik. Zo ook op de Waaldijk bij Dalem. Een meisje is daar door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Een trein vol met mensen vanuit Dordrecht kon in eerste instantie Gorinchem niet in omdat de stad vol was. Uiteindelijk konden zij Gorinchem nog wel in. Op last van de politie is dit later alsnog gebeurd. Bij station Gorinchem konden treinreizigers vanaf 23.00 uur niet meer uitstappen.

Agenten troffen in Gorinchem een 16-jarige jongen aan uit Leerdam, onder invloed van coke en alcohol. Hij is door de politie gefilmd door middel van een bodycam. Eén van zijn ouders heeft deze beelden later gekregen van de politie.

Ook een treinstel was het doelwit van baldadige jeugd. Deze is met flinke schade teruggereden naar het station. De Mobiele Eenheid stond de hele avond paraat.


 

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer