Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt man met vuurwapen aan in Dordrecht

0

DORDRECHT – Politieagenten hebben op 15 augustus op de Abel Tasmanstraat in Dordrecht een 36-jarige Dordtenaar aangehouden. Rond 17.00 uur belde een omstander 112, nadat hij de man met vuurwapen in de hand op de Karel Doormanweg had gezien. Alle reden voor de politie om met meerdere agenten snel ter plaatse te gaan en de buurt uit te kammen.

Binnen een paar minuten was de man op de Jacob van Heemskerckstraat gevonden. Bij het zien van de agenten ging hij er vandoor, maar ver kwam hij niet. Tijdens een korte achtervolging wist hij zijn vuurwapen weg te gooien, maar dat werd op aanwijzingen van een getuige alsnog snel gevonden. De politie doet onderzoek naar het vuurwapen. De man zit vast en wordt verhoord.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer