Tiplijn: 06-19541384

Ongelukken op de A27 en de A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Zowel op de A27 als op de A15 bij Gorinchem is maandagmiddag 14 augustus een ongeval gebeurd. Omstreeks 16.45 uur kwamen twee voertuigen in botsing op de Merwedebrug. De ambulancedienst kwam ter plaatse en vervoerde een vrouw naar het ziekenhuis. Eén van de betrokken voertuigen is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Het tweede ongeval gebeurde rond 17.15 uur op de A15 in de richting van Gelderland. Bij dit ongeval waren verschillende voertuigen betrokken. Naast de ambulancedienst en de politie werd de brandweer ingeschakeld voor een brandstoflekkage. Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen afgevoerd.

Foto’s: Max Liet en Herbert van Dalen

A27:

A15:


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer