Tiplijn: 06-19541384

Tent naast kerk in Nieuw-Lekkerland in brand gestoken

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een partytent bij de Rehobothkerk aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland is in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 augustus 2017 in brand gestoken. De tent was opgezet voor de Vakantie Bijbel Week (VBW) die deze week plaatsvindt in het Lekdorp. De brand werd rond 02.10 uur ontdekt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Daarmee werd voorkomen dat het vuur oversloeg naar de kerk.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de brandstichting te maken kan hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl / Jeffrey Reit / Peter Stam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer