Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter landt op A15 bij Gorinchem voor reanimatie

5

GORINCHEM – Een traumahelikopter is vrijdagavond 11 augustus op de A15 geland voor een melding reanimatie. Dit gebeurde ter hoogte van Gorinchem. Omstreeks 20.10 uur werd daar een motorrijder onwel. Het slachtoffer moest gereanimeerd worden, aldus de politie.

Twee ambulances, de politie en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse. Omdat de traumahelikopter op de snelweg stond is deze tijdelijk afgesloten geweest. Wat de toestand van het slachtoffer is, is niet bekend.

Foto’s: Herbert van Dalen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

 1. Mijn complimenten voor de snelle start van de reanimatie en het verkeer regelen door omstanders!! Echt, ondanks de spanning die voelbaar is in zo’n situatie hebben jullie ontzettend goed gereageerd.

  • Marleen de Man on

   Het is vreselijk wat er is gebeurt. Ik zou graag in contact komen met de mensen die het hebben gezien en geholpen hebben. Het was de vader van mijn kinderen…

   • adrie de graaff on

    goedenmiddag. ik was 1 van de 4 mensen die bij de reanimatie was betrokken voordat de hulpdiensten kwamen Uiteraard mag u wanneer u dat wilt, contact met mij opnemen.