Tiplijn: 06-19541384

Dordts meisje (15) verkracht in Vogelbuurt; verdachte aangehouden

0

DORDRECHT – Een 15-jarig Dordts meisje is donderdag 10 augustus vroeg in de ochtend verkracht in een woning in de Indische- en Vogelbuurt. Op haar indringende gegil reageerde een alerte voorbijganger en die waarschuwde de politie. Een 17-jarige jongen is aangehouden.

Het slachtoffer die in de woning met vrienden aan het ‘chillen’ was, werd door de 17-jarige jongen misbruikt. In welke straat de verkrachting plaatsvond, heeft de politie niet bekend gemaakt. Diverse voorbijgangers hoorden het slachtoffer gillen, één van hen waarschuwde de politie. De agenten troffen het meisjes aan op straat. Op aanwijzingen van haar kon de verdachte in zijn woning worden aangehouden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: