Tiplijn: 06-19541384

Zorgen om vanuit Dordrecht vermiste Nancy (update)

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar de 17-jarige Nancy uit Dordrecht. Het meisje kwam maandagavond 7 augustus niet thuis na een bezoek aan het evenement Palm Parkies in het Wantijpark. De familie van de tiener maakt zich erg ongerust, meldt de politie. Nancy heeft lang blond haar en een slank postuur. Verder heeft zij blauwe ogen, is zij 1.65 meter lang en zou zij een spijkerbroek, een wit t-shirt met driekwart mouwen, een zwart jasje en zwarte Puma schoenen dragen. Heeft u meer informatie omtrent de vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of 112 (spoed).

Update: De politie meldde dinsdag om 16.45 uur dat de tiener weer terecht is. Zij verkeert in goede gezondheid. De politie bedankt iedereen voor het delen en uitkijken naar haar.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: