Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter boven Zwijndrecht na inbraak

3

ZWIJNDRECHT – Bij de politiemeldkamer kwam dinsdag 8 augustus rond 03.30 uur een melding binnen dat er werd ingebroken in een woning aan de Burgemeester de Bruïnelaan in Zwijndrecht. Een verdachte werd aangetroffen op het balkon.

Getuigen meldden dat er werd ingebroken aan de achterzijde van het huis. Politiemensen stelden daar een onderzoek in en klommen op het balkon van de woning. Daar troffen zij een 20-jarige man aan die een breekijzer in zijn hand had. Hij werd aangehouden als verdachte van poging inbraak.

Omdat niet duidelijk was of er meerdere verdachten betrokken waren bij de poging, werd in de omgeving nog een onderzoek ingesteld. Ook personeel van de politiehelikopter zocht mee. Er werd niemand aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties