Tiplijn: 06-19541384

Auto botst achterop bus voor wegversmalling in Nieuw-Lekkerland

1
NIEUW-LEKKERLAND – Een personenauto is dinsdagochtend 8 augustus 2017 achterop een lijnbus gebotst. Dit gebeurde op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. In de auto zaten een man en vrouw uit Zwijndrecht van 84 en 82 jaar oud. Zij raakten lichtgewond. De bus, met daarin één passagier, stond bij de wegversmalling te wachten op tegemoetkomend verkeer. De bestuurder van de auto zag dit wat laat en schoot tijdens het remmen van het pedaal. De auto botste vervolgens achterop de bus.
Zowel de bus als de auto raakten daarbij flink beschadigd. De auto is door een berger van de weg gehaald. Arriva zorgde voor het transport van de lijnbus. De buschauffeur en de passagier kwamen met de schrik vrij.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer