Tiplijn: 06-19541384

Verdachten drugshandel aangehouden in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Vrijdag 4 augustus hield de politie een drugsactie in Zwijndrecht. Vier verdachten werden aangehouden. Het gaat om Zwijndrechtenaren van 37, 38, 32 en 46 jaar oud.

De recherche begon een onderzoek na binnengekomen informatie over verdovende middelen. De Parate Eenheid viel een café binnen en een woning aan de Noteboomstraat. Daar arresteerden zij de eigenaar van 37 en zijn 38-jarige broer. Bij doorzoekingen van de panden trof de recherche geen bijzonderheden aan.

De derde verdachte, die gelinkt kan worden aan het café, werd aangetroffen in een auto in Eemstein. Hij wordt er van verdacht in harddrugs te dealen. Bij een fouillering bleek de 32-jarige Zwijndrechtenaar 19 gebruikerspakjes cocaïne bij zich te hebben en bijna 300 euro aan contant geld. Een man die bij hem in de auto zat, een 46-jarige plaatsgenoot en vermoedelijk een klant, had 800 euro, vier gebruikersverpakkingen en een exclusief horloge bij zich. Beide mannen werden aangehouden.

Een onderzoek in de woning van de 32-jarige aan de Orionstraat leidde naar nog 58 gebruikershoeveelheden harddrugs, ruim 200 euro, en een nog onbekende hoeveelheid versnijdingsmiddel en hasj. De drugs, het geld en het sieraad zijn in beslag genomen.

Aan de actie deden politiemensen mee van het wijkteam, recherche en het Team Parate Eenheid. De recherche gaat verder met het onderzoek. De 37-jarige is inmiddels heengezonden, de anderen zitten nog vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer