Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt vrouw aan in Zwijndrecht

3

ZWIJNDRECHT – Een man heeft zaterdagmiddag 5 augustus met zijn auto een vrouw aangereden in Zwijndrecht. Dit gebeurde omstreeks 15.50 uur aan de Karel Doormanlaan. Vermoedelijk stak de vrouw over via een zebrapad toen een auto haar aanreed. Daarbij raakte het slachtoffer gewond.

Meerdere hulpdiensten en een traumahelikopter werden naar het incident gestuurd. Gelukkig bleek het letsel van de vrouw mee te vallen. Daarom werd de traumahelikopter gecanceld. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Je mag daar maar 30, gezien de schade aan de auto moet er toch harder zijn gereden als die snelheid, lijkt me?
    Plus, overdags is het daar standaard druk, mensen steken plots onverwachts over, ondanks dat ze geen aanstalten maken om over te gaan steken… Ik ga standaard van het gas af en netjes 30 daar, want een ongeluk is zoals je ziet zo gebeurd.

    • Ook met 30 km/h kan je deze schade maken. Mensen hebben daar altijd het gevoel dat de autoweg daar een voet pad is. Zelf stapvoets rijdende heb ik al een keer een noodstop moet maken omdat mensen daar niet uitkijken en maar gewoon oversteken (en dan de auto boos aankijken of dat die de boosdoener is). Ik kan dat stuk niet anders omschrijven dan levens gevaarlijk.

Reageer