Tiplijn: 06-19541384

Auto te water na bedreiging met vuurwapen in Gorinchem

0

GORINCHEM – Dinsdagavond 1 augustus 2017 is een auto te water geraakt langs de Banneweg, nadat de bestuurder was klemgereden door een andere automobilist.

Een 36-jarige man uit Gorinchem kwam vanaf de A15, samen met een andere auto, een nieuw type Seat Ibiza, en beiden reden de Banneweg op in de richting van Gorinchem. Op de Banneweg haalde de 36-jarige man de ander in, maar een stukje verderop kwam deze toch weer naast hem rijden. Kennelijk had hij zich geërgerd aan het feit dat hij was ingehaald. De 36-jarige man voelde zich bedreigd door de Ibiza-rijder, temeer omdat hij meende dat de bestuurder daarvan een vuurwapen op hem richtte.

Daarop reed het slachtoffer hard achteruit, waardoor hij in de sloot belande. Zijn opponent is er vandoor gegaan en hijzelf kon zonder kleerscheuren uit de auto komen.

Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek, neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Foto’s: Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer