Tiplijn: 06-19541384

90-jarige vrouw slachtoffer van babbeltruc in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Dinsdagmiddag 25 juli werd een 90-jarige vrouw uit Papendrecht slachtoffer van een babbeltruc in haar woning aan de Rembrandtlaan. Een vrouw die zich voordeed als thuiszorgmedewerker beroofde de bejaarde dame van enkele honderden euro’s. Vermoedelijk nam een tweede verdachte sieraden weg. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

Vertrouwen
Het is helaas een bekend gegeven. Een in dit geval kleine blonde vrouw belde dinsdagmiddag rond 17:00 uur aan bij de hoogbejaarde dame en wist haar vertrouwen te winnen. Eenmaal binnen griste de ‘thuiszorgmedewerker’ ongezien enkele honderden euro’s uit de portemonnee van de nietsvermoedende bejaarde dame en vertrok.

Tweede verdachte
Al snel had de bewoonster door dat ze geld miste en door tussenkomst van haar kleindochter werd de politie gealarmeerd. De familie van het slachtoffer ontdekte later naast een lege portemonnee ook lege sieradendoosjes. De politie vermoedt daarom dat een tweede verdachte ongezien binnen kwam op zoek naar meer.

Getuigen
Heeft u dinsdagmiddag op of rond de Rembrandtlaan iets gezien of gehoord dat kan helpen bij het oplossen van deze laffe daad? Bel dan met de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Tekst: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer