Tiplijn: 06-19541384

Meisje (3) overleden na val in sloot in Leerdam

0

LEERDAM – De politie heeft zondagavond 16 juli in een sloot langs de Esdoornstraat in Leerdam een 3-jarig meisje aangetroffen. Het meisje raakte rond 18.45 uur vermist vanaf de Quirinus de Palmelaan. Na een uitgebreide zoekactie werd het slachtoffer rond 19.30 uur gevonden. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie.

Agenten startten direct een reanimatie waarbij ze assistentie kregen van ambulancemedewerkers. Ook werd een trauma-arts per helikopter ingevlogen. Het kindje werd in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Utrecht.

Helaas overleed het meisje, ondanks de snelle inzet van de hulpdiensten, later in het ziekenhuis.

Foto’s: Jur van der Pijl en Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: