Tiplijn: 06-19541384

Ernstig ongeval tussen twee motorrijders in Noordeloos

0

NOORDELOOS – Bij een ernstig ongeval tussen twee motorrijders zijn donderdagmiddag 13 juli twee gewonden gevallen, waarvan één zwaar. Dit gebeurde omstreeks 16.25 uur op de N214 bij Noordeloos. Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen met spoed ter plaatse.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek een van de slachtoffers ernstig gewond en is na stabilisatie met spoed, onder begeleiding van het Mobiel Medisch Team, naar het EMC in Rotterdam gebracht. Het andere slachtoffer had beenletsel en is naar een ziekenhuis in Gorinchem gebracht. Beide slachtoffers zijn mannen.

Bekeuringen
Twee automobilisten negeerden de afzetting van de politie en stuitte op het ongeval. Zij kregen als beloning een bekeuring van de politie.

De N214 werd door het ongeval lange tijd afgesloten. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Jur van der Pijl en Rik de Leeuw


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: