Tiplijn: 06-19541384

Twee zwaargewonden bij ernstig ongeval tussen auto en boom in Leerdam

0

LEERDAM – Bij een ernstig ongeval aan het Hoogeind in Leerdam zijn woensdagavond 12 juli twee zwaargewonden gevallen. Even voor 18.05 uur klapte een auto daar vol tegen een boom. Direct werden verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, met spoed naar het incident gestuurd.

Ter plaatse bleek er geen sprake van een beknelling in het voertuig. Bij het ongeval zijn een 16-jarig meisje uit Meerkerk en een 20-jarige vrouw uit Leerdam zwaargewond geraakt.

Het 16-jarige meisje is bij het ongeval uit de auto geslingerd en was slecht aanspreekbaar. Zij is met spoed naar een ziekenhuis in Utrecht gebracht. Dat onder begeleiding van het Mobiel Medisch Team. Het andere slachtoffer is naar een ziekenhuis in Gorinchem gebracht. De politie is op dit moment bezig met het onderzoeken van de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Jur van der Pijl


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht: