Tiplijn: 06-19541384

Auto botst tegen verkeersbord op Spijksesteeg in Gorinchem

1

GORINCHEM – Een automobiliste uit Vuren is woensdagmiddag 12 juli tegen een verkeersbord aangereden. Het ongeval gebeurde omstreeks 13.05 uur op de Spijksesteeg ter hoogte van de rotonde met de Griendweg in Gorinchem.

De vrouw kwam aan de verkeerde kant van het wegdek terecht en botste tegen een verkeersbord aan. Politie en de ambulancedienst waren snel ter plaatse. Na controle door ambulancemedewerkers bleek dat vervoer naar het ziekenhuis niet nodig was. De auto en het verkeersbord liepen door het ongeval lichte schade op. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Foto’s: Herbert van Dalen en Max Liet

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. wellicht een gevalletje “meer aandacht voor de telefoon dan voor het verkeer” misschien ???