Tiplijn: 06-19541384

Bliksem slaat in woning Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – In een woning aan de Jacob Catsstraat in Zwijndrecht is donderdagavond 6 juli brand ontstaan. Omstreeks 23.40 uur sloeg de bliksem in de woning. Door de inslag ontstond er brand in de nok van de woning. Buurtbewoners belden hierop het alarmnummer waarop de brandweer met meerdere blusvoertuigen ter plaatse kwam.

De brandweer wist de brand na enige tijd te blussen. De brand zou beperkt zijn gebleven tot de nok van de woning. De omliggende woningen raakten niet beschadigd en er raakte niemand gewond. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoonster bij te staan bij de afhandeling van de schade

Beelden
De desbetreffende inslag in de woning werd door tenminste twee personen gefilmd en gefotografeerd. De beelden zijn hieronder te bekijken. Daarnaast is op de foto’s te zien dat de bliksem nog een keer insloeg in de buurt van de Jacob Catsstraat.

Foto’s en video: Eva van der Sluis en Gerco de Haas

De blikseminslag in de woning aan de Jan Luykenstraat.

Enkele foto’s van een inslag na de desbetreffende inslag in de woning. Op de foto’s is de brand in de nok van de woning te zien.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie