Tiplijn: 06-19541384

Schennispleger bevredigt zichzelf in bijzijn van Gorinchems meisje (16) in Vuren

1

VUREN – Een schennispleger heeft zichzelf bevredigd in het bijzijn van een 16-jarig Gorinchems meisje. Dit gebeurde woensdagmiddag 5 juli vlakbij de uitgang van het Lingebos aan de Haarweg in Vuren.

Het meisje keek uit over de recreatieplas toen de man, uit het niets, achter haar stond en bezig was zichzelf te bevredigen. Het meisje sloeg op de vlucht belde snel de politie. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar de man maar hebben hem niet meer aangetroffen.

Volgens het meisje ging het om een blanke man van ongeveer 40 – 50 jaar. Hij zou een stoppelbaardje hebben en kort blond/grijs (stekel) haar. Hij was ongeveer 1,80 meter lang. De man droeg een korte donker gekleurde broek en een grijs T shirt met korte mouwen en een ronde hals. Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie