Tiplijn: 06-19541384

Zwaargewonde bromfietser in Zwijndrecht; politie zoekt getuigen

1

ZWIJNDRECHT – De politie in Zwijndrecht zoekt getuigen van een incident met een scooter dat op maandagavond 12 juni in Zwijndrecht plaatsvond. Rond 22.30 uur vond een omstander een zwaargewonde 17-jarige bromfietser uit Zwijndrecht in de berm van het fietspad naast de Baksteinsezoom bij de Ohmstraat. Zijn scooter lag tientallen meters verder.

De politie doet onderzoek naar het incident en wil weten wat er precies gebeurd is. Naar voren kwam dat het ongeval vermoedelijk gezien is door twee Engelssprekende getuigen. Het gaat om een blanke man en een vrouw, beiden tussen rond de 20-30 jaar oud, die samen op de fiets waren en dit scooterincident hoogstwaarschijnlijk hebben zien gebeuren. De politie is op zoek naar hen, maar vanzelfsprekend is iedereen die meer weet over het ongeval van harte welkom met zijn of haar informatie.
De getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 en vragen naar de recherche in Dordrecht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Voor alle duidelijkheid: het gaat om de Bakesteinzoom.

    Je vraag je toch af als je getuige bent zo’n ongeval waarom je geen actie onderneemt. Of je nu Engels spreekt of niet.