Tiplijn: 06-19541384

Kleine brand bij DuPont aan de Baanhoekweg in Dordrecht

1

DORDRECHT – Bij DuPont aan de Baanhoekweg in Dordrecht is woensdagavond 28 juni brand uitgebroken. Omstreeks 21.50 uur werd de brandweer met verschillende blusvoertuigen opgeroepen voor een binnenbrand bij het bedrijf. Eenmaal ter plaatse bleek er een kleine brand te zijn geweest. Het bedrijf wist de brand zelf te blussen, meldt de brandweer. Er zouden geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. Hoe de brand is ontstaan en wat er in brand stond is niet bekend.

Foto’s: Johan van den Dool

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Brandweer man sam on

    De bedrijfsbrandwweer heeft snel en adequaat opgetreden. De gemeente was niet eens nodig. Toen zij kwamen was het brandje al geblust. Het is jammer dat je zulke negatieve reacties leest op de o.a anti dupont/chemours pagina’s. 1 ding is zeker menig brandweerkorps is jaloers op de spullen die zij daar hebben. Goed gedaan mannen!

Reageer