Tiplijn: 06-19541384

Man vernielt ruiten van politiebureau in ‘s-Gravendeel

0

‘S-GRAVENDEEL – Agenten hebben een 40-jarige man uit ‘s-Gravendeel aangehouden nadat hij ruiten had vernield bij de politiebureau in zijn woonplaats. Dat deed hij op dinsdagavond 20 juni net voor 20.00 uur. Hierna ging hij naar huis en was niet van plan zijn balkon af te komen voor de politiemensen. Zij hielden hem ondanks zijn verzet aan.

De verdachte is geen onbekende en was net vrij uit de gevangenis. In de middag kwam hij aan het bureau op de Hendrik Hamerstraat. Hij deed daar lastig tegen de agenten en ging weg. Even later stapte hij weer binnen en sloeg toen op de balie. Ook schold de 40-jarige de politiemensen uit. De agenten zetten hem het pand uit.

Na de melding van het vernielen van de ruiten ’s-avonds gingen agenten direct op zoek naar de 40-jarige. Hij was thuis en stond op zijn balkon. Hij wilde niet naar beneden komen. Na zijn aanhouding ging de verdachte in het bureau verder met het beledigen van politiemensen. Voorlopig zit de man weer vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer