Tiplijn: 06-19541384

Tweetal aangehouden voor uit de hand gelopen inbraak in ‘s-Gravendeel

0

‘S-GRAVENDEEL – De politie heeft onlangs twee mannen uit Den Haag aangehouden voor de uit de hand gelopen inbraak in ‘s-Gravendeel. In de nacht van maandag 1 mei brak een groep inbrekers in bij een supermarkt aan de Langestraat. Bij aankomst van de politie toonden de inbrekers meteen een vuurwapen en ramden zij een politieauto. Na een zoektocht met een politiehelikopter werd een 18-jarige Hagenaar aangehouden in een weiland.

De helikopter kreeg ook twee anderen verdachten in beeld. Door een lege tank was het team van de luchtvaartpolitie echter genoodzaakt om te gaan tanken. Het tweetal werd daarop niet meer aangetroffen. Een oplettende burger zag op station Dordrecht twee mannen lopen met natte kleding. De burger maakte hier een foto van. Deze foto werd vervolgens getoond in een uitzending van Opsporing Verzocht. De politie kreeg daarop negen tips en kon twee 18-jarige mannen uit Den Haag aanhouden. Het onderzoek naar de inbraak en de andere inbrekers wordt voortgezet.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer