Tiplijn: 06-19541384

Grote containers in brand bij bedrijf in Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een bedrijf aan de Grevelingenweg in Dordrecht hebben zondagochtend twee grote containers in brand gestaan. Omstreeks 09.35 uur werden grote rookpluimen waargenomen langs de Grevelingenweg en de Baanhoekweg.

De brandweer werd voor onderzoek met spoed ter plaatse gestuurd. Daar bleek dat er een grote container in brand stond. De brandweer startte direct een blussing met een blusvoertuig. Toen de brandweer bezig was met blussen ontstond er ook brand in een andere grote container op het terrein. Daarvoor kwam een schuimblusvoertuig ter plaatse en heeft de brand geblust. De branden zijn waarschijnlijk ontstaan door broei.

Foto’s: Johan van den Dool

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer