Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust flinke schuurbrand in Gorinchem

1

GORINCHEM – De Gorinchems brandweer is donderdag 15 juni even na 18.00 uur opgeroepen voor een buitenbrand aan de Stationsweg in Gorinchem. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een flinke brand in een schuur waarbij de vlammen naar buiten sloegen. Omdat de brand vlakbij een aantal woonboten woedde werd opgeschaald naar ‘middelbrand’ waarna ook een tweede blusvoertuig en de officier van dienst ter plaatse kwamen. De brandweer had het vuur snel onder controle. De schuur raakte door de brand flink beschadigd. Hoe de brand kon ontstaan is nog onduidelijk.

Foto’s: Max Liet en Herbert van Dalen


Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Eric Horssius on

    Weinig,of beter gezegd; geen enkele van de slachtoffers van brand weten, waar ze recht op hebben. Er is domweg geen ervaring en geen theoretische kennis voorhanden.. Maar wie, wat? Wie weet eigenlijk wel de verantwoorde manier om uit de ellende te komen? Wie adviseert nou echt om van het probleem een oplossing te maken? Burgemeester, ambtenaren, brandweermensen, politie, assurantie adviseurs, experts, brandonderzoekers: ze lopen over van begrip. Maar geen van deze professionals drukt zo op de knoppen dat de er straks weer dezelfde zaken gekocht kan worden. Het financiële leed verminderd wordt.

Reageer